A diákmunka óradíja még mindig nem túl magas

Sokan már az egyetemi éveik alatt munkát vállalnak, annak érdekében, hogy finanszírozni tudják sok esetben a lakhatásukat, illetve az egyéb felmerülő kiadásokat. A Pannonwork diákmunka szövetkezet pedig rendkívül széles skálán mozgó ajánlatokkal igyekszik a diákok kedvében járni, így a weboldalon szinte mindenki megtalálhatja a számára ideális lehetőséget.

Bár a diákok úgy vélik, hogy az óradíjak nem túl magasak, a helyzet mégis az, hogy egy-egy állás óradíja, akár az 1050 Ft-ot is elérheti, ami országos viszonylatban rendkívül jónak számít. A budapesti ajánlatok átlagos óradíja 650-722 Ft között mozog, ami állandó vállalás mellett viszonylag szép fizetést eredményez, mindezt úgy, hogy a munkavállaló még csak diák.

Nyilván iskola mellett nehéz munkát vállalni, azonban a munkáltatók igazodnak az órarendekhez és a Pannonwork diákmunka szövetkezet is folyamatosan frissíti az adatbázisát annak érdekében, hogy mihamarabb rátaláljanak a számukra megfelelő ajánlatra. Így akár már az egyetemi évek alatt is van lehetőség némi megtakarításra.