A Comline kommunikációs tréning gyakorlatban használható tudást ad

Hogyan érdemes a beosztottjaiddal és a partnereiddel beszélni? Milyen a helyes vezetői magatartás, és mi a célravezető tárgyalási technika? A Comline tréningjei, közöttük a kommunikációs tréning választ ad a kérdésekre. Az új – gyakorlatban működő – információk csak hasznodra válnak, ezért érdemes csatlakoznod a Comline képzéseihez.

Személyesen is részt vehetsz az előadásokon, de ha nem tudsz napokra elszakadni a munkádtól, akkor online hanganyagokat is találsz oldalukon. Azoknak, akik nem az iskolában szerzett tudásukat próbálják meg érvényre juttatni, hanem az olyan jól bevált vezetői technikákat keresik, amik a gyakorlatban is működnek, ez nagyszerű lehetőség.

Csatlakozz a Comline Tudás Klubjához, és naprakészen informálódhatsz, kedvezményesen szerezheted be a számtalan tréningjük anyagát. A Comline kommunikációs tréning arra is megadja a választ, hogy hogyan érheted el, hogy egy tárgyalást végig Te irányíts, majd sikeresen zárj le, vagy hogy milyen az a módszer, amitől a munkatársak hosszú időn keresztül kellően motiváltak lesznek.

A Comline vezető trénere az a Nagy Béla, aki már közel 2 évtizede sikeres a pályáján, akinek itthon és külföldön egyaránt ismerik a nevét, és elismerik a tudását.