Tájékozódjon a weboldalukon az aktuális kedvezményekről!

A francia autók kényelme és magas szintű technikai felszereltsége mindenki előtt ismert. A Citroen nagy hagyományokkal és fejlett gyártási technológiával rendelkező autógyártó.

Ha többet szeretne megtudni erről a neves márkáról, tájékozódjon a weboldalukon, a www.citroensipos.hu címen! Itt megtalálja az összes jelenleg forgalmazott típust, legyen az személygépjármű vagy tehergépjármű. Biztos lehet benne, hogy minden információt megtalál. Ha autóvásárlás előtt áll, ne habozzon!

Keresse fel az egyik közeli Citroen márkakereskedést és győződjön meg személyesen a kiválasztott autó nagyszerűségéről! Előtte mindenképpen tájékozódjon a weblapunkon az aktuális akciókról, szolgáltatásokról és kérjen tesztvezetést a képviselet kollégáitól! Biztos lehet benne, hogy óriási élményben lesz része a vezetés során.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki az autó összes műszaki vívmányát! Amennyiben tehergépjárműt keres, tájékozódjon a weblapunkon a vállalkozásoknak nyújtható finanszírozási lehetőségekről!