Miként kell használni a spirulina kapszulát?

Az ételeink minősége és összetétele nagyon sokat változott az elmúlt 10-20 év során. Rengeteg nem természetes összetevő került a táplálkozási láncba, ami nem tesz jót az egészségünknek. Ezen lehet bosszankodni, de ennél hasznosabb tenni valamit az egészség megőrzése érdekében.

Az egyik lehetőség a spirulina kapszula, ugyanis magas tápanyagértékének köszönhetően, sok, a szervezetünk számára hasznos és fontos anyagot tartalmaz. Az egyik maga a klorofill, amit zöld vérnek ihttps://www.realworks.hu/wp-admin/post-new.phps neveznek, hiszen szerkezete nagyon hasonlít a hemoglobinhoz.

Vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhető, hogy a szuperélelmiszerek közé sorolható. A spirulina kapszula adagolása különböző módon történhet, attól függően, hogy milyen az adott ember általános egészségi állapota. Kezdetben mindenképp érdemes volna kúraszerűen alkalmazni, hiszen amikor a szervezetet erősíteni kell, akkor ez egy hosszabb folyamat.

Ezt követően, a későbbiekben a spirulina kapszula időszakosan is alkalmazható. Azt mindenki egyénileg dönti el, hogy ezt a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag kapszulát miként használja.