Melyek a jó gyerek szandál ismérvei?

Ha Ön még kezdő anyuka, akkor elképzelhető, hogy szüksége lenne egy pár jó tanácsra azzal kapcsolatban, hogy milyen cipőt vásároljon a csemetéjének. A gyerek szandál megvásárlása szempontjából, talán az a legfontosabb dolog, hogy a termék kényelmes legyen és lehetőleg ne törje fel a gyermek lábát.

(A kezdeti használatkor ajánlatos lehet azért ragtapaszt is tárolni a táskában.) Másrészt az is lényeges, hogy a gyerek szandált a kicsik lehetőleg gyorsan és egyszerűen fel tudják venni, hiszen nem mindegyik csemete tud a csattal bánni.

Azonban, ha Ön úgy dönt, hogy egy tépőzáras lábbelit vesz a gyermekének, akkor lehetőleg olyan modellt válasszon, amelyiknél eléggé erős a tépőzár, nehogy lejöjjön a csemeték lábáról a gyerek szandál. Nagyon előnyös,

ha a lábbeli talpa eléggé rugalmas, hiszen így ki fogja bírni a nagyobb igénybevételt is, a csúszó-mászó kicsik esetében. A gyerek szandálnál az is lényeges lehet, hogy eléggé recés legyen a talp, hiszen így a nedves felületen nem fog csúszni a lábbeli és a kicsik biztonságban lesznek.