Hair transplant clinic kiváló referenciákkal

Dús hajkorona
Dús hajkorona

A helyenként kopaszodó fejbőr problémájában rengeteg magyar ember érintett és nem feltétlenül csak az idősödő korosztályról van szó. Nehéz hozzászokni ehhez a kellemetlenséghez, viszont legtöbben ezt szorgalmazzák.

Pedig létezik egy biztos megoldás. A hair transplant clinic szolgáltatásainak igénybevétele már több mint ezer páciensen segített. Elsősorban ez egy esztétikai gond, azonban sokan a szívükre veszik, ezért lelki sérelmeket is okozhat egy ilyen jellegű előnytelen elváltozás.

A hair transplant clinic árai is igencsak elfogadhatónak számítanak, pláne ha a nyugati díjszabást vesszük alapul, ahhoz képest, hogy nagyjából fele annyiba kerül a hajbeültetés.

Ez azért van így, mert az itthoni bérszínvonal meg sem közelíti az Európai Unió fejlett régióit. A hair transplant clinic Budapesten még garanciát is vállal minden általa beültetett hajhagymára, ám az ügyfél csakis akkor jogosult erre, ha a kontrollvizsgálatokon részt vesz. Ehhez még a személyes megjelenés sem elvárás, mert fotó alapján is felmérhető a hajkorona aktuális állapota.