Tartós és dekoratív betonfesték

Tartós betonfesték
Tartós betonfesték

A beton egy rendkívül sokoldalú anyag, amit előszeretettel használnak az építészetben, mivel szinte mindennel szemben ellenálló. A betonfelületek festéséhez éppen emiatt egy különleges festékre van szükség, ami hasonlóan jól bírja a strapát.

A betonfesték rendkívül tartós és dekoratív, ezért többféle dologra használhatjuk fel. Az úttesten, illetve a járdán jelölővonalak festésére is alkalmas, mivel magas a kopásállósága.

A nedves betonfelület elég csúszóssá, így ebből kifolyólag balesetveszélyessé válik. Éppen emiatt célszerű az ilyen helyeket betonfestékkel lefesteni, mivel ezáltal egy jól tapadó, csúszásmentes felületet kapunk. Természetesen kültéri alkalmazáshoz lett kifejlesztve, hiszen ellenáll az időjárási körülményeknek.

Az extrém hideg és a nyári kánikula közben sem fog lepattogzani a betonfesték a kerítésről, oszlopról. A sűrűsége miatt, akár a homlokdíszítő elemek kérgesítésére is használható. Egyszerű hengereléssel fel lehet vinni a kívánt felületre. A betonfestéket csúszásmentesítés céljából csak fedett helyen érdemes alkalmazni.