Minden évben drónverseny a Velencei tónál!

Ma már nem jelent problémát, ha valaki drónokat szeretne versenyeztetni, mert erre lehetőség nyílik a velencei versenyen. Ezentúl minden év áprilisában megrendezik a jeles eseményt, tehát a legközelebbi alkalommal Ön is ellátogathat a városba egy hétvégére!

Biztosan tetszeni fog ez a rendezvény, ha imádja a sebességet és a modern technikát, ezért ne hagyja ki a drónversenyt, ha Velence közelében jár. És ha már ott van, akkor feltétlenül tekintse meg a csodaszép település környékét is, hiszen több látnivaló is jut egy hétvégére.

Sajnos ilyenkor a tóban még nem lehet fürdeni, de szerencsére akad más program is a dunántúli városkában. A szép épületek rajongóinak biztosan tetszeni fog ez a vidék, hiszen itt meg lehet nézni a Hauszmann-Gschwindt-kastélyt, illetve a Meszleny-Wenckheim kúriát.

Ne feledkezzünk meg a Beck-kastélyról sem, hiszen az épület is megérhet egy látogatást, ha Velencére jön egy hétvégére. Szerencsére Budapestről egyáltalán nem nehéz eljutni ide, tehát nyugodtan üljön vonatra vagy autóba, ha érdekli a városnézés, illetve a drónversenyzés!