Medence tisztító robot a filmbe illő medencéért

Sokan álmodozunk egy gyönyörű kertes házról, amelyiknek hátsó udvarában egy csodás medence áll, ami mindig tiszta és ragyogó vízzel várja, hogy kedvünkre csobbanjunk egyet. Igen ám, de a medencék csak a filmekben, katalógusokban tiszták állandóan, a valóságban igen meg kell dolgozni érte, hogy úgy nézzenek ki, ahogy azt elvárjuk tőlük. Ahogy az valószínűleg a filmes medencék esetében is van, csak mi nem látunk a kulisszák mögé, a tökéletes átlátszó és egészséges víz csakis medence tisztító robot segítségével tartható fenn.

Ugyanis a manuális tisztítás nem annyira hatékony, ráadásul gyakran vegyszerek alkalmazására is szükség van, amelyek miatt az egészséges jelzőt máris elfelejthetjük. Hiszen a bőrön keresztül ezek nagyon könnyen felszívódnak a szervezetbe és komoly károkat okozhatnak. Továbbá, a kézi tisztítás igen hosszadalmas folyamat, mivel sokszor egyenként kell kiszűrjük az olyan lebegőszennyeződéseket, mint a hajszálak vagy a falevelek.

Ezt az időt a medence tisztító robot jelentősen lecsökkenti. 3 óra alatt nemcsak a víz lesz tökéletes tiszta, hanem a medence fala is csillog-villog. Ez igen fontos szempont, hiszen a medence oldalát és alját, mi csak akkor tudnánk lesikálni, ha kiengedjünk a vizet, de a medence tisztító robot ezt úgy oldja meg, hogy a vízben helyezkedik el. Nem kell attól sem tartani, hogy, amit letakarít a medencéről, az a vízbe kerül, hiszen azok majd fennakadnak a profi szűrők valamelyikén.

Így a medence tisztító robot révén nemcsak a látható szennyeződésektől szabadulhatunk meg, hanem minden alkalommal, ahányszor csak üzembe lép, az algáktól és a baktériumoktól is búcsút vehetünk. A medence tisztító robot további előnye, hogy még felügyelet sem kell hozzá, sőt, még programozást sem igényel, hiszen csak áram alá kell helyezni és egy alapos feltérképezés után, a legmegfelelőbb program szerint fogja megtisztítani a medencét. Az okos kialakításnak köszönhetően attól sem kell tartani, hogy a medence tisztító robot beszorul valahová, vagy feltekeri a kábelt, tehát valóban egyedül hagyhatjuk, hogy a legjobb tudása szerint végezze el a feladatát.