A lakáshitel dokumentációjának összegyűjtése

Megvalósíthatja a terveit

Az emberek nem szeretnek hitelt felvenni, de valóság az, hogy a családokban többnyire van legalább egy. Azonban, ha olyan nagymértékű anyagi támogatásra van szüksége Önnek és családjának, mint a lakáshitel, akkor nem sok választási lehetőség maradt, mint a hitelfelvétel.

Ez elég hosszadalmas procedúra, hiszen nem úgy történik a dolog, mint ahogyan azt a reklámokban szokták mutatni a bankok. Nem elég csak bemenni és szépen mosolyogni, álmokat mesélni, majd a pénzzel távozni, hanem komoly ügyintézés folyik azt megelőzően, hogy valóban utalják a pénzt.

Sőt, a legtöbbször nem is a kérvényező kapja a pénzt, hanem az, akitől a lakást, a telket vagy az építkezéshez szükséges alapanyagokat beszerzi majd. Addig azonban „sok víz lefolyik a Dunán”, Önnek hivatalos papírokkal kell bizonyítania, hogy képes egy hosszú távú lakáshitel törlesztésére, ugyanakkor a különböző hivataloknál, közjegyzőknél is meg kell tegye a kötelező tiszteletkörét.

Majd azt követően, hogy a dokumentumok egy helyre kerültek, elindulhat a lakáshitel kérvényezése a bank felé. Hogy megadják-e? Az a jövő meséje.