Gyémánt gyűrű kollekciók a White &Black-től

Sokan mondják, hogy ékszerrel inkább lekenyerezni szoktak valakit, mintsem örömöt okozni. Ez azonban így nem teljesen igaz! Egy szerelmes férfi a világ minden pénzét ráköltené kedvesére és csupán szimpla szeretetből. Ha Ön is pontosan így érez, akkor a gyémánt gyűrűk pompázatos White & Black kollekcióit meg kell ismerje. A White & Black Classics kollekció 39 darab letisztult, ám annál látványosabb gyűrűt tartalmaz. Bár neve a klasszikus vonalvezetésre ad utalást, közel sem mondhatóak egyszerű, hétköznapi daraboknak.

Az White & Black Extravagant kollekció darabjai már sokkal inkább hozzák látványban nevük jelentését. Összesen 31 műalkotás ékeskedik eme csoportban. A White & Black Signature 56 modell alkotta kollekcióban bájos eljegyzési gyűrűkkel találkozhat, nem túl sok, de mégis elég ahhoz, hogy bármelyik hölgy azonnal beléjük szeressen. Végül pedig az White & Black Eternity vagy, ahogy a honlapon is szerepel, Körbe Köves kollekció 24 darabja az igazi tündöklést nyújtja, hiszen a gyémánt gyűrűk egészét kő díszíti.

De nem elég csak a szó, mindezt látnia is kell, amit megtehet a www.whiteandblack.hu weboldalon. Természetesen nemcsak számtalan gyönyörű gyémánt gyűrű várja Önt, minden más ékszer, nyaklánc, fülbevaló, karkötő, bross megtalálható. Az ügyfelek elégedettsége és lenyűgözése sokat számít nekik, ezért csakis minőségi anyaggal dolgoznak és kezükből csak színvonalas terméket adnak ki. Csodás ékszereiket fehér, sárga és rosegold aranyból egyaránt kivitelezik, a gyémánt mellett pedig, más drágakővel is díszítenek.

Mi több, a tenyésztett gyöngy is megtalálható a készletben. Minden összeállítás természetesen kialakult vagy mesterségesen előállított színű gyémántok segítségével varázsolja az ékszereket káprázatossá és egyedivé és mindezt még tovább tudják tetőzni. Az elszánt férfiak, akik készülnek feltenni a nagy kérdést a szerelmüknek, most akár megtervezhetik a teljesen sajátos igényekre épülő eljegyzési gyémánt gyűrű modellt, amivel biztosan egy életre elnyerik párjuk szívét.