A G Shock óra kiváló dizájnja

G-Shock Lung Man

Nagy múltra tekint vissza ez a széria és manapság is nagy népszerűségnek örvend minden körben. A G Shock óra elpusztíthatatlanra lett tervezve és ennek mondhatni eleget is tesz.

Állja a kemény ütődéseket, sem a por, sem a víz nem hatol bele a szerkezetébe. Már sok más gyártót is megihletett a dizájnja, amely mindig irányadó volt a strapabíró karórák piacán. Rengeteg színben érhető el és a funkciók terén sem szégyenkezhet a G Shock óra.

Nagyon jól mutat, hogyha a hétköznapi öltözékünk kiegészítőjeként használjuk, de sport tevékenységek közben is nagy hasznát fogjuk venni. Sőt, akkor sem kell csalódnunk, hogyha ezt viseljük a csuklónkon egy kiadós túrázás közben.

Mivel a Casio egyik termékcsaládját képviseli, ezért eleinte csak digitális G Shock óra készült. A modern modellek már analóg-digitális szerkezetet használnak. Az olyan beépített funkciók lesznek a hasznunkra, mint a stopper, naptár, magasságmérő, légnyomás és hőmérő, ár-apály grafika, stb. Ezek mind egytől egyig bele lettek passzírozva egyetlen kis, strapabíró szerkezetbe.