Egyenletes szemek a körkötőtű segítségével

körkötőtű
körkötőtű

A kötés régi foglalkozás, még a nagymamákat is rendszerint gombolyaggal és egy pár kötőtűvel szimbolizálják. Igaz, hogy manapság már a konfekciógyártás miatt olcsóbb megvenni egy pulcsit, mint elkészíteni azt, viszont a kötés divatja nem múlt el, az egyéni preferenciák miatt.

Ugyanis, ha Ön például egy különleges mintával ellátott pulóvert szeretne, akkor belefekteti azt az időt, munkát és anyagot, amivel az megszülethet. A körkötőtű az egyik legismertebb és legelterjedtebb segédeszköz. Lehetővé teszi, hogy nagyon sok szemmel is könnyedén dolgozhasson.

A legjobb benne az, hogy nem hagyja elkallódni a tűket, az alumínium kötőtűt ugyanis fixen tartja a 40-60 vagy annál is hosszabb kábel. Egy pár körkötőtű örökéletű és rettentően olcsó. Egyenletes, egyforma szemeket szedhet vele fel és bármilyen ruhadarab különleges lesz, ha elkészült.

A webáruházunkban található hatalmas fonalfelhozatal mellett, nemcsak az olyan segédeszköz található meg, mint a körkötőtű. Gombokat, kapcsokat, szemjelölőket, horgoló- és segédtűket szintén talál nálunk.