Egyedien feldíszíthető TV állvány

TV állvány

A régebbi televíziók esetében, amikor még a készülék súlya elérhette a sok 10 kilót, a bútor gyártók felfedezték az igényt és kihasználták a piaci rést. Elkezdtek kifejezetten TV állvány termékeket létrehozni, amelyek aztán jól is fogytak. Manapság azonban megjelentek a különféle falra szerelhető konzolok, amelyek teljesen feleslegessé teszik az előbb említett berendezéseket.

Ettől függetlenül, még nem kell feltétlenül lemondanunk azokról, mert szuperül festenek, sajátos hangulatot hoznak létre maguk körül. Amennyiben a masszív TV állvány már abból a szempontból felesleges, hogy a képernyő nem azon fog elhelyezkedni, akkor bátran tehetünk arra más nehezebb tárgyakat.

Egy akvárium jól fest rajta, de más dekorációs elemekkel szintén feldíszíthetjük. Engedjük szabadjára a képzeletünket és biztosan rátalálunk arra a kombinációra, ami valóban kivételesen néz majd ki. Több TV állvány ki van egészítve polcokkal, szekrény-résszel, amiben a könyvek is nagyszerűen mutatnak. Válaszunk okosan és használjuk ki a bútor sajátosságait!