A női farmer az egyik legnagyszerűbb ruhadarab

Női farmer

A hölgyek ruhatárának vannak alapdarabjai, amelyek jól kombinálhatóak különféle stílusú ruhákkal és mindig biztos pontot jelentenek, ha tanácstalanok, hogy éppen mit vehetnének fel. Erre a legjobb példa a női farmer, ami biztosan mindenkinek ott lapul a gardróbjában, akár sportosabb stílust képviselő személyről legyen szó, akár elegáns jegyeket előtérbe helyező egyénről.

Ugyanis a női farmer lazább, vagány szettekbe is remekül beilleszthető, de egy finom, nőies blúzzal és magassarkúval szintén bátran felvehető. Csak az a lényeg, hogy mindenki megtalálja a méreteinek és formáinak megfelelő modellt, és akkor onnantól fogva a határ a csillagos ég.

Rengetegféle összeállításnak kiváló része lehet a női farmer, csak el kell engedni a fantáziáját. Sportcipővel, balerinával, 5 centiméteres sarokkal bíró félcipővel, sőt, 12 centis tűsarkúval is hordható. Az összhatás pedig mindig teljesen más lesz. Ugyanez a helyzet a felsőkkel és kabátokkal, sőt, a női farmer megjelenését a kiegészítőkkel is jól lehet variálni, így egy igazi jackpotnak számít.