Szebb a szoba a mutatós karnissal

karnis
karnis

„Ahhoz, hogy egy lakás vagy épp szoba minden téren otthonos legyen és megadja azt az atmoszférát, amire egy lakó vágyik, az összes tartozék és dekorációs elem tökéletesen kell passzoljon a többihez. Például nem csupán a függöny kell kiváló legyen, hanem annak a felfüggesztését és mozgatását biztosító karnis is.

Ezt a tartozékot a mennyezetre vagy az oldalfalra is lehet szerelni. Ha a plafon és az ablaknyílás között kevés a hely, és az oldalfali tartók nem férnek el, mindenképpen mennyezeti függönytartót kell választani. Akkor is a sínes karnis az ideális, amikor optikailag nyújtani szeretné az ember az ablakot.

A karnis természetesen el is rejthető bizonyos módszerekkel. Az egyik leghatékonyabb megoldás, ha stukkót tesz elé a lakás tulajdonosa. A másik opció, hogy tépőzár segítségével drapériát tesz a kellék elejére. Ha valaki egy drapéria segítségével akarja takarni a függönytartót, akkor egyértelműen célszerű eleve tépőzáras sínnel rendelkező terméket vásárolni.

De az egyszerű, keskeny síneket akár megfelelő függönyvarrási technikával is láthatatlanná tehető ez. Ha valaki rúd karnis mellett szeretné letenni a voksát, de valamilyen okból az oldalfalra nem tudja a produktumot rögzíteni, akkor zárt tartóval rendelkező típust kell vennie. Számtalan modellben megvehető ez is a piramisfuggony.hu weboldalon.

Rengeteg típusú lepedő is szemügyre vehető

Az áruházban a felhozatal óriási. A normál lepedő, a vízzáró és a vízhatlan modell is beszerezhető itt. Az internetes boltban a megszokott vászon lepedőkön kívül, a gumis fajták is megtalálhatók. A Piramis egyik legfőbb előnye az, hogy a lepedő kategóriában széles színválasztékot kínál. A frottír gumis lepedők és a pamutjersey gumis lepedők között is minden ágyméretre megtalálhatja az ember azt, amelyik tökéletesen megfelel.

Nagyon keresett manapság a vízhatlan lepedő gumis fajtája és a matracvédő egyaránt. Mind a kettő megrendelhető fehér színben. Sőt, gyermek és felnőtt ágyakra is kaphatóak ezek. Kisgyermekek esetében vagy épp betegápolásnál mindenképp jó szolgálatot tesz a tartós, magas hőfokon mosható lepedő.

  • Bejegyzés kelte:
  • Utolsó módosítás:
  • Szerző:
  • Kategória: Webáruház
  • Címke: