Samsung S10 tok a készülék védelmében

Samsung S10 telefon
Samsung S10 telefon

A Samsung minden kétséget kizáróan az egyik legrégebbi és legfelkapottabb mobiltelefon márka. Már a kezdettekkor is kiemelkedő szerepe volt a piacon a dél-koreai vállalatnak, ez pedig mit sem változott az évtizedek során.

A Samsung S10 tok segít megóvni az okoskészüléket a kisebb sérülésektől, mint a karcolások és a gyengébb ütődések. Az olyan Samsung S10 tok is nagyon hatásos, amelyik csak a telefon hátlapját védi, mert elejtés esetén még a szélek lepattanását is képes meggátolni, ezen kívül a kinézetét is feldobja.

Ilyenkor szokás rárakatni még üvegfóliát is, ami a képernyőt oltalmazza bizonyos balesetekben. Aki teljesen biztosra szeret menni, olyan Samsung S10 tokot kell vennie, amelyik befedi az egész mobilt.

Ennek az a hátránya, hogy sokkal nehezebben fér el például a nadrágzsebben, ráadásul a mindennapos kezelése is bonyolultabbá válik. A smartdiszkont.hu internetes áruház kínálatában többféle színben szilikon tokokat lehet vásárolni a szóban forgó modellre, akár rezgésálló kivitelben is.