Kiváló minőséget nyújt a sportkamera

Sportkamera választék

Hihetetlen nagy népszerűségnek örvendenek az egyedülálló akciókamerák. Nyilván ezekre az extrémebb helyzetekben csakis akkor lehet számítani, ha speciális adottságokkal rendelkeznek.

Kétség sem fér hozzá, hogy a modernebb sportkamera esetében nagyon fontos szerep jut a felbontásnak és a sebességnek. Szerencsére, a felbontást tekintve a Full HD már nem teljesíthetetlen elvárás. Emiatt a manapság kapható modellek mellé garantált a 1080p felbontás, amivel kiváló videókat lehet elkészíteni. Ennek nagyon örülnek azok, akik minden apró részletre kíváncsiak, amikor vadul tekernek, hegyet másznak vagy erdőben futnak. A sportkamera esetében ez még nem jelent 4K tisztaságot, de az igaz, hogy a tulajdonos a rossz, homályos 720p-nél sokkal jobbat kap.

A 4K-hoz még mélyen a zsebébe kell nyúljon annak, aki erről álmodozik. A sportkamera sebessége is lényeges. A fejlettebb változatok legalább HD-ban képesek 60 fps-t rögzíteni, a drágábbak pedig FHD-ban is simán elérik a 60 fps sebességet. Egy ilyen sportkamera minden igényt maximálisan kielégít.