Hamarosan itt a Red Dead Redemption 2 megjelenés időpontja!

Red Dead Redemption 2

Gyermekként mindenkinek volt és van olyan kedvenc filmje, ami megragadta a fantáziáját, és másnap megpróbálta eljátszani a pajtásaival. A vadnyugatról szóló filmek nyilván ezek között szerepeltek. Nemcsak a bennük megjelenő lenyűgöző tájak miatt, hanem gyakran a magával ragadó történet révén is.

A https://www.konzolokszervize.hu/ps4/jatekok/red-dead-redemption-2-ps4 linkre kattintva arról olvashatunk, hogy jövő tavasszal a videojátékok kedvelőinek olyan élményben lehet majd részük, ami minden képzeletet felülmúl majd. A Rockstar Games nemrégiben bejelentette, hogy 2018 tavaszán piacra dobja a Red Dead Redemption 2 Pc-re is.

A hatalmas siker után, amit az első kiadással sikerült elérnie a Rockstar Games-nek, már nagyon sokan várták a folytatás megjelenését. A weboldalunkon megtekinthető bemutató videó alapján hatalmas kalandra számíthatunk, hiszen a kerettörténet a vadnyugatra kalauzol majd el bennünket, ahol akár a rend őreiként eredhetünk a banditák nyomába, akár fittyet hányva minden törvényre, rendbontókként rabolhatjuk ki a városok bankjait vagy eltorlaszolva a vasutat kifoszthatjuk a vonatokon utazó gazdagokat.

Amennyiben mindez nem nyújt elég izgalmat, akkor a postakocsik után eredve, üldözőbe vehetjük azt, természetesen ugyanazzal a céllal, mint az előző két esetben is. Aki viszont úgy dönt, hogy banditaként szeretne játszani, annak folyamatosan menekülnie is kell majd a rend őrei elől. Igaz ugyan, hogy még van egy kis idő a megjelenésig, azonban a https://www.konzolokszervize.hu/ps4/jatekok/red-dead-redemption-2-ps4 linkre kattintva már most előrendelhetjük, így gondoskodhatunk arról, hogy jövő tavasszal és nyáron meglegyen az izgalomadagunk.

Bár a Red Dead Redemption 2-t egyelőre még csak Play Station, Xbox 360 és Xbox One-ra lehet előrendelni, azonban a Rockstar Games igérete szerint a megjelenés napján már Pc-re is kapható lesz. Felkeltettük a figyelmed, szeretnél még többet megtudni? A linkre kattintva további részleteket tudhatsz meg.