Futóbicigli, avagy az első jármű!

futóbicigli
Futóbicigli

Bizonyára minden szülőnél eljön az a pillanat, amikor a gyermekét megajándékozná egy kisméretű kerékpárral. Ez a járgány, vagyis a futóbicigli nagyszerű darab arra, hogy a kicsik megtanuljanak biciklizni és elsajátítsanak mindent, ami ehhez a képességhez szükséges.

Többségük pillekönnyű súllyal bír, így nem okozhat gondot a cipelésük sem. Az ülés állítható szinte minden modellen, ennek köszönhetően pár évig ki lehet használni az általa nyújtotta élményeket. Természetesen a legelső bicajhoz híven vastag kerekekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a haladást.

Ahogy a nevében is benne van, a futóbicigli váz és szerkezet kialakítása miatt valóban érdemes mindenkinek felvenni a nyúlcipőt, ha a gyermek elindul ezzel a bringával. Remek lehetőség az egyensúlyérzék fejlesztésére, sőt, mozgásnak sem utolsó. A defektmentes kerekek extra biztonságot jelentenek, mind a szülőknek, mind a gyermekeknek. A futóbicigli remek választás születésnapra, ballagásra, karácsonyra vagy bármilyen egyéb jeles eseményre.