Az infraszauna működésének bemutatása

infraszauna
infraszauna

Sok embernek ahhoz, hogy megfelelően bízzon egy szerkezetben és merje használni azt, szüksége van arra, hogy megismerje a működését. Lényegében az infraszauna működését a Nap sugárzásához lehetne hasonlítani, azonban itt semmilyen veszélynek nem vagyunk kitéve.

Sokan nem értik, hogy miért kisebbek az infraszauna kabinok, mint a finn szauna példányok, azonban ennek is a működéshez van köze, mivel az infrafényeknek jobb a hatásuk, ha egy kisebb felületen áramlanak.

A biológiai háttér is izgalmas tud lenni egy ilyen szauna esetén, ugyanis a sugarak, amelyek kiáradnak az infraszauna csöveiből, a bőr alá hatolva jutnak be a vérkeringésbe, amivel felmelegítik az egész testet és máris bekövetkezik az izzadás.

Helytakarékosság miatt, az ilyen szerkezetekből jobb a kisebb fajtát választjuk, az 1-2 személyeseket. Természetesen a sarok szauna ilyenkor tökéletesen megfelelő, hiszen talán ez az a példány, amelyik a legkevesebb helyet foglalja el a helyiségben. Természetesen működésben a kisebb fajták semmiben nem térnek el a nagyobb testvéreiktől.