Az infrapanel előnyei

Kényelem, megbízhatóság, hatékonyság és nem túl magas költségek – talán ezek azok a tényezők, amelyekre minden ember vágyik, amikor a fűtésről van szó. Az infrapanel beszerzésével mindez biztosított. Hiszen, ha megrendeltük és felszereltük, akár az oldalfalra, akár a mennyezetre, utána szó szerint már csak az ujjunkat kell mozdítanunk, mivel csak az elérni kívánt hőmérsékleti fokot kell beállítanunk.

Megbízhatóságáról mi sem árulkodik nyilvánvalóbban, minthogy a gyártók 10 év garanciát vállalnak rá, így amíg az áramszolgáltató biztosítja az elektromos energiát, addig biztosak lehetünk, hogy az infrapanel révén, melegen tudjuk tartani a lakást.

Hatékonysága abban mutatkozik meg, hogy a többi fűtési berendezéshez viszonyítva, gyorsabban kifűti a helyiséget és állandó jelleggel fenntartja a megszabott fokot. Költséghatékonysága akkor mutatkozik meg, ha az infrapanel kiadásait összevetjük egyéb rendszerekkel, hiszen szembetűnően alacsonyabb számlák érkeznek és nem kell egyéb munkálatokra sem költeni.