A zárnyitás egy furcsa szakma, különleges helyzetekben találhatja magát a záras

Nem mindenki méri fel a veszélyt akkor, amikor a lakáshoz való kulcs kézen-közön eltűnik. Ilyenkor a legokosabb megoldás, ha szakembert hívnak, és azonnal lecserélik a zárat. A zárnyitás 06-07-237-74-71 telefonszámon egyetlen hívással elintézhető, legyen az új vagy régi zár, a helyszínre érkező lakatos mindre fel van készülve. A zárnyitás komoly feladat, sőt a Magyarországon érvényben levő jogszabályok szerint egyetlen lakatosmester sem nyithatja ki a zárat finomnyitásos módszerrel.

A zár kinyitása feltétlenül a zár meghibásodásával jár. Ha hívja a zárnyitás 06-07-237-74-71 szakembereit, erre a tényre fel kell legyen készülve. A cég alkalmazottai feddhetetlenek, gondosan ellenőrizett személyek, mivel ebben a szakmában a bizalom nagyon fontos tulajdonság. Az ügyfél minden alkalommal maximális diszkrécióra és titoktartásra számíthat. Mivel egy ismeretlen ember felkérésére nyitunk zárat, minden alkalommal ellenőrizzük a beavatkozás jogosságát, ugyanakkor a beavatkozást és a lakásba való behatolást két független tanú jelenlétében végezzük el, még akkor is, ha a tulajdonos bizonyítottan a helyszínen van.

A félreértések elkerülése végett, amikor a zárnyitás 06-07-237-74-71 telefonszámot hívja, legyen felkészülve, hogy személyes adatokat kérünk, melyek bizonyítják a megrendelés valódiságát. Ez a munka a kölcsönös bizalmon alapszik, hogy ne érezze úgy, valamilyen formában a cég alkalmazottai hozzájuthatnak az újonnan felszerelt zár kulcsaihoz, a zárat Ön választhatja ki a helyszínen, és azt felbontatlanul átnyújtjuk.

Ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőződjön, részünkről szent az abszolút titoktartás. Ha bajba került a lakása zárja miatt, beszorult, meghibásodott vagy kizárta magát, akkor is bátran hívja a zárnyitás 06-07-237-74-71 ügyfélszolgálatát. Ezt a szolgáltatást non-stop lehet igényelni! A zárnyitás szakemberei éjjel-nappal a segítségére lehetnek. A kiszállási idő jelentéktelen, Budapesten és környékén 30-40 perc alatt visszajuthat a lakásába. Persze, kellemetlen helyzet, de a zárnyitás 06-07-237-74-71 szakembereivel minden megoldható.